Aircovulling: profiteer nu nog van lage prijzen

 In Acties

De prijzen van het Aircogas (koudemiddel) R134a zijn dit jaar – ten opzichte van vorig jaar – al bijna vervijfvoudigd! Door de wereldwijde productiebeperkingen zullen deze prijzen helaas nog verder stijgen. Door deze ontwikkelingen wordt het (bij)vullen van uw auto airco een dure aangelegenheid.

Als gevolg van de Europese terugfasering van F-gassen waren de koudemiddel prijsstijgingen vorig jaar al aanzienlijk hoog en stijgen in 2018 nog verder. Behalve F-gassenregels is die ontwikkeling ook het gevolg van problemen bij de levering van grondstoffen voor koudemiddelen. Door het tekort nemen de prijzen in rap tempo toe.

Voorkomen is beter dan genezen

Om lekkages en daarmee gepaarde hoge reparatiekosten zoveel mogelijk te voorkomen, is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat het aircosysteem in uw auto preventief wordt gecontroleerd en onderhouden. Wij adviseren u om dit minimaal 1 keer per jaar te laten doen door onze specialisten.

Wij hanteren nog tijdelijk de oude, lage prijzen!

Tot 1 mei 2018 kunt u bij Autoklimaat nog gebruik maken van onze zeer scherpe aircoprijzen. Wij hebben tijdig R134a aircogas ingekocht voor de oude prijzen, zodat wij u een aircovulling kunnen aanbieden voor € 65,- incl. BTW.

HFO1234yf

Onze specialisten verzorgen ook het onderhoud en reparatie  van nieuwe aircosystemen, gevuld met het nieuwe milieuvriendelijke koudemiddel HFO1234yf. Bovendien hebben we ook hier een zeer scherpe aanbieding voor (geldig tot 1 mei 2018). Wij kunnen u een HFO1234yf aircovulling (max. 500gr.) aanbieden voor  € 150,- incl. BTW.

Kom daarom langs bij Autoklimaat Woerden of Utrecht voor een gratis controle van uw aircosysteem en profiteer nog van de oude, lage vulmiddel prijzen! Bel van te voren even naar één van onze vestigingen als u er zeker van wilt zijn dat wij u direct kunnen helpen.

Actievoorwaarden

  • Deze acties zijn geldig tot 1 mei 2018.
  • Deze acties gelden zolang de voorraad strekt.
  • Wij mogen per klant een R134a aircovulling van max. 1000 gram en een HFO1234yf aircovulling van max. 500 gram aanbieden voor deze vaste prijzen.
  • Deze actieprijzen zijn is exclusief het opsporen van een eventueel lekkage d.m.v. het aircosysteem afpersen met stikstof, het bijvullen van compressorolie en fluor (lekdetectievloeistof).