Cool Top Trail airco zomeractie

 In Acties

De zomerperiode is aangebroken en we kijken uit naar mooie zonnige dagen. Wanneer u met de camper of caravan op pad gaat, kan de binnentemperatuur al snel oplopen. Wilt u optimaal ontspannen en slapen in een comfortabel klimaat? Denk dan eens aan een airco.  De Webasto Cool Top Trail is een dakunit geschikt voor campers en caravans. De krachtige airco heeft een grote koel- en verwarmingscapaciteit en een temperatuurbereik van maar liefst -5 tot 50 °C.

Korting op airco voor uw camper of caravan

Wij hebben een mooie zomeractie voor u samengesteld! Gedurende de actieperiode ontvangt u korting op de aanschaf en installatie van een Cool Top Trail airco.

Cool Top Trail 20 van € 1.795,- voor € 1.375,-

Cool Top Trail 24 van € 1.995,- voor € 1.575,-

Deze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief montagekosten.

Standaard inbouw* vanaf € 150,- incl. BTW

* Voor meer informatie vraag naar onze inbouwvoorwaarden.

Voor een perfect klimaat in uw camper of caravan

De Cool Top Trail airconditioners zijn bedoeld om te gebruiken in geparkeerde campers en caravans met een lengte tot 10 meter. Dankzij de ruim bemeten warmtewisselaars zijn ze zeer efficiënt en tegelijkertijd toch heel krachtig. De betrouwbaarheid en hoge koelprestaties zijn reeds bewezen in zeer warme Australische zomers, waar de buitentemperatuur kan oplopen tot wel 50 °C. De units hebben tevens standaard een zeer krachtige warmtepomp functie, die zelfs bij buitentemperaturen tot -5 °C nog aangename warmte levert.

Krachtige prestaties, laag geluidsniveau

Een stille airconditioning zorgt voor een ongestoorde (nacht)rust voor uzelf en uw buren op de camping. Dankzij het gebruik van kwalitatief hoogwaardige componenten is een lange levensduur gegarandeerd met minimale kosten aan onderhoud. De UV gestabiliseerde polypropyleen behuizing is robuust en toch licht in gewicht. De units kunnen eenvoudig bediend worden met een handzame afstandsbediening, zonder dat u hoeft op te staan. De units hebben naast de koel- en verwarmfunctie nog diverse andere functies, zoals ontvochtigen, timer en sluimer functie.

Brochure

Download hier de brochure.

Actievoorwaarden

  • Deze actieprijzen zijn geldig t/m 31 augustus 2020.