Parkeerverwarming met € 355 prijsvoordeel

 In Acties

Laat u in de periode 01/12/2020 – 28/02/2021 een Thermo Top Evo 4, 5 of 5+ inbouwen, dan krijgt u het bedieningselement ThermoConnect voor de prijs van een Multicontrol. Hiermee heeft u een voordeel van maar liefst € 355,-!

Profiteer tijdelijk van € 355,- prijsvoordeel

In deze periode met koude en natte dagen hebben we het allemaal wat moeilijker om warm te blijven. Dit geldt ook voor uw auto. Deze wordt vaker koud gestart en heeft langer nodig om op temperatuur te komen, zowel de motor als het interieur. Gelukkig biedt Webasto uitkomst.

Een parkeerverwarming zorgt voor een aangenaam warm interieur, zodat u direct in een warme auto stapt. Ook kan uw motor worden voorverwarmd, wat zorgt voor minder uitstoot en minder slijtage. Het inschakelen kan heel eenvoudig via de ThermoConnect app op uw telefoon. Zo kunt u vanuit uw bed, vanaf de ontbijttafel of vanaf uw werkplek de verwarming instellen.

Prijsopgave opvragen?

Neem hier contact op.

ThermoConnect

Iedereen houdt van een warme auto. Dankzij onze nieuwe app voor smartphone, tablet en PC kunt u uw parkeerverwarming nog slimmer en flexibeler bedienen dan ooit tevoren. De nieuwe ThermoConnect maakt van uw smartphone en mobiele apparaten een slimme afstandsbediening, met een scala aan praktische comfort- en monitoringsfuncties.

Hoe ThermoConnect werkt

In uw auto wordt een ThermoConnect module geïnstalleerd, zodat de app en de parkeerverwarming met elkaar kunnen communiceren. Deze kleine black box zorgt voor een probleemloze verbinding en kan ook eenvoudig achteraf worden ingebouwd. Daarna kunt u de app en de ThermoConnect module eenvoudig met elkaar linken en activeren door het scannen van een QR code. Naderhand kunt u uw persoonlijke gegevens beheren via my.webastoconnect.com. De SIM kaart is reeds geplaatst in de module en software updates vinden automatisch plaats.

Thermo Top Evo 4, 5 & 5+

Comfort op maat voor elk type voertuig. Webasto ontwikkelde de Thermo Top Evo-generatie standkachels speciaal voor nieuwe voertuigmodellen en voor modellen met beperkte installatieruimte. Deze generatie is verkrijgbaar met prestatieklassen 4, 5 en 5+ en biedt optimale prestatie voor elke maat auto.

Meer informatie over Webasto parkeerverwarming.

Actievoorwaarden

  • Bij aankoop van een Thermo Top Evo4, Evo5 of Evo5+ ontvangt u nu het bedieningselement ThermoConnect voor de prijs van een Multicontrol.
  • Actie is geldig van 01/12/2020 tot en met 28/02/2021.