Aircovulling en ozonbehandeling met korting

 In Acties

Airco vervult een belangrijke functie in uw autocomfort. Doordat u de juiste, aangename temperatuur kunt instellen zorgt de airco dat u comfortabel en ontspannen achter het stuur zit. U blijft ook alert en geconcentreerd tijdens het rijden. Om te zorgen dat de airco goed blijft werken is het belangrijk om deze regelmatig te laten controleren.

Een airco werkt op basis van koudemiddel. Bij normaal gebruik verliest het aircosysteem 10% van het koudemiddel per jaar. Een airco zal na verloop van tijd dus steeds iets minder gaan koelen. Het koudemiddel in het aircosysteem heeft ook als functie om alle draaiende onderdelen te smeren. Wanneer er teveel koudemiddel ontsnapt zal het systeem drooglopen. Het gevolg is dat er dure reparaties nodig zijn.

Voorkomen is beter dan genezen

Om lekkages en daarmee gepaarde hoge reparatiekosten zoveel mogelijk te voorkomen, is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat het aircosysteem in uw auto preventief wordt gecontroleerd en onderhouden. Wij adviseren u om dit minimaal 1 keer per jaar te laten doen door onze specialisten.

R134a aircovulling nu tijdelijk € 75,-!

Tot en met augustus kunt u bij Autoklimaat gebruik maken van onze zeer scherpe aircoprijzen. Wij vullen uw airco met R134a aircovulling nu tijdelijk voor € 75,- incl. BTW.

Het vullen van uw airco met het nieuwe koudemiddel R1234YF kan in deze periode ook tegen een actietarief van € 169,- incl. BTW.

Kom daarom langs bij Autoklimaat Woerden voor een gratis controle van uw aircosysteem en profiteer van de voordelige vulmiddel prijzen!

Ozon behandeling airco

Onaangename geuren in je auto kunnen vele oorzaken hebben. Er kunnen zich bijvoorbeeld bacteriën in het luchtcirculatiesysteem hebben genesteld, maar ook sigarettenrook en / of schimmels kunnen de oorzaak zijn van onaangename geuren. Met onze ozonbehandeling wordt het luchtcirculatiesysteem van de auto gereinigd en gedesinfecteerd. Het zorgt voor een schonere omgeving voor u en uw passagiers. Een ozon behandeling van uw auto airco kost tot en met augustus nu slechts € 45,- incl. BTW!

Wilt u langskomen om uw airco onder handen te laten nemen? Bel van te voren even naar één van onze vestigingen als u er zeker van wilt zijn dat wij u direct kunnen helpen.

Actievoorwaarden

  • Deze acties zijn geldig tot 31 augustus 2021.
  • Deze acties gelden zolang de voorraad strekt.
  • Wij mogen per klant een R134a aircovulling van max. 1000 gram en voor R1234YF max. 500 gram aanbieden voor deze prijzen.
  • Deze actieprijs is exclusief het opsporen van een eventueel lekkage d.m.v. het aircosysteem afpersen met stikstof, het bijvullen van compressorolie en fluor (lekdetectievloeistof).