Gratis aircocontrole

 In Acties

U kunt weer bij ons terecht voor de gratis aircocheck! Onze airco-specialisten controleren de werking van uw aircosysteem. Zo bent u verzekerd van een koel klimaat in uw auto.

De koelcapaciteit van een airconditioning neemt jaarlijks af. Het is daarom belangrijk om de aircospecialist een jaarlijkse check uit te laten voeren. Per jaar verliest het systeem gemiddeld tot 10% koudemiddel. Koudemiddel zorgt, naast koeling, voor smering van de airconditioning. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens gebruik, kan ernstige schade aan het systeem ontstaan. Om uw airconditioning systeem in goede staat te houden, is het dus van belang om uw airconditioning systeem regelmatig te laten controleren en onderhouden.

Kom langs voor een GRATIS airco controle

Tijdens de aircocheck testen wij de juiste werking van het systeem. Onze monteurs adviseren u of het systeem bijgevuld en/of gerepareerd moet worden. Ook kunnen wij het airco- en ventilatiesysteem reinigen. Dit zorgt dat nare geurtjes voorkomen worden. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste diagnose apparaten, zodat elke fout in uw airconditioning systeem kan worden opgespoord en gerepareerd.

Wat valt er onder de gratis controle van uw airco?

  • Diagnose koudemiddeldruk
  • Koeltechnische werking
  • Advies reparatie en/of onderhoud

Uitgesloten van de gratis airco controle:

  • Lektest door middel van afpersen
  • Aftappen en vullen van het aircosysteem

Actieprijs voor airco vullen

Mocht uit de gratis controle blijken dat uw airco gevuld moet worden, dan hebben wij hier nu een korting op. Ook een ozonbehandeling om het luchtcirculatiesysteem te reinigen en onaangename geuren in je auto aan te pakken is deze maanden extra voordelig! Bekijk de acties hier.

Actievoorwaarden

  • Wij mogen per klant een R134a aircovulling van max. 1000 gram en een R1234YF aircovulling van max. 500 gram aanbieden voor deze vaste prijzen.
  • Deze actieprijzen zijn is exclusief het opsporen van een eventueel lekkage d.m.v. het aircosysteem afpersen met stikstof, het bijvullen van compressorolie en fluor (lekdetectievloeistof).

Bel van te voren even met één van onze medewerkers als u er zeker van wilt zijn dat wij u direct kunnen helpen.

Meer informatie over airconditioning?

Lees hier meer informatie over airco, of neem contact op met één van onze medewerkers.