Aircovulling nu € 65

 In Acties

Airco vervult een belangrijke functie in uw autocomfort. Doordat u de juiste, aangename temperatuur kunt instellen zorgt de airco dat u comfortabel en ontspannen achter het stuur zit. U blijft ook alert en geconcentreerd tijdens het rijden. Om te zorgen dat de airco goed blijft werken is het belangrijk om deze regelmatig te laten controleren.

Een airco werkt op basis van koudemiddel. Bij normaal gebruik verliest het aircosysteem 10% van het koudemiddel per jaar. Een airco zal na verloop van tijd dus steeds iets minder gaan koelen. Het koudemiddel in het aircosysteem heeft ook als functie om alle draaiende onderdelen te smeren. Wanneer er teveel koudemiddel ontsnapt zal het systeem drooglopen. Het gevolg is dat er dure reparaties nodig zijn.

Voorkomen is beter dan genezen

Om lekkages en daarmee gepaarde hoge reparatiekosten zoveel mogelijk te voorkomen, is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat het aircosysteem in uw auto preventief wordt gecontroleerd en onderhouden. Wij adviseren u om dit minimaal 1 keer per jaar te laten doen door onze specialisten.

R134a aircovulling nu tijdelijk € 65!

Tot en met augustus kunt u bij Autoklimaat gebruik maken van onze zeer scherpe aircoprijzen. Wij vullen uw airco met R134a aircovulling (max. tot 1.000 gram) nu tijdelijk voor € 65 incl. BTW.

Kom daarom langs bij Autoklimaat Woerden voor een gratis controle van uw aircosysteem en profiteer van de voordelige vulmiddel prijzen! Bel van te voren even als u er zeker van wilt zijn dat wij u direct kunnen helpen.

R134a aircovulling incl. geurbehandeling nu tijdelijk € 85!

Hoe vaak komt het niet voor dat het airco luchtcirculatiesysteem een vieze stinkende geur afgeeft. Dat kan  zeer effectief behandeld worden met  de airco verfrisser en reinigingsspray van Autoklimaat. Let op! Voor het allerbeste resultaat laat u vooraf ook het pollen/interieurfilter vervangen.

Prijs voor enkel een geurbehandeling € 30 incl. BTW.

R134a aircovulling incl. uitgebreide geurbehandeling d.m.v. ozon nu tijdelijk € 125!

Onaangename geuren in je auto kunnen vele oorzaken hebben. Er kunnen zich bijvoorbeeld ziekteverwekkers zoals bacteriën, schimmels, virussen en pollen (de belangrijkste oorzaken van allergische reacties) in het luchtcirculatiesysteem hebben genesteld, maar ook sigarettenrook kunnen de oorzaak zijn van onaangename geuren. De reinigende ontsmetting heeft ook effect in de verdamper waar stinkende schimmels ontstaan als gevolg van vocht. Met onze ozonbehandeling wordt het luchtcirculatiesysteem van de auto gereinigd en gedesinfecteerd. Het zorgt voor een schonere omgeving voor u en uw passagiers. Deze behandeling inclusief aircovulling kost nu tijdelijk € 125 incl. BTW!

Prijs voor enkel een uitgebreide geurbehandeling d.m.v. ozon € 75 incl. BTW.

Actievoorwaarden

  • Deze acties zijn geldig tot 31 augustus 2022.
  • Deze acties gelden zolang de voorraad strekt.
  • Wij mogen per klant een R134a aircovulling van max. 1000 gram aanbieden voor deze prijzen.
  • Deze actieprijs is exclusief het opsporen van een eventueel lekkage d.m.v. het aircosysteem afpersen met stikstof, het bijvullen van compressorolie en fluor (lekdetectievloeistof).